Вести за компанијата

Ревизија на фабрики од извори на Скандиќ

2020-01-16
Скарид извори дејствува како мост за компаниите меѓу Кина и Совејден, тие помагаат да се идентификуваат најдобрите потенцијални добавувачи дека вашите барања се правилно разбрани и спроведени кога станува збор за околината, здравјето, безбедноста и трудот.

На 26 ноември, беше извршена успешна фабрика за ревизија во нашата фабрика во Шенжен ЈанМинг од страна на Скандик извори, вклучително и со ЦРС и Кодексот на однесување. Нашите воспоставени добри системи можат да осигурат дека живееме според вашите вредности и нема да ви предизвикаме срам, нашиот добар менаџмент и производствен капацитет ќе ги исполнат вашите нарачки брзо во добар квалитет.

Било какви барања на производи за оформување метали и акрилни панели и разни видови контролни панели, графички обложувања, поздравувајте ги вашето барање до hearten@paneloverlay.com.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept